Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In ArgentiniŽ!

Vrijwilligers Werk:

Volunteer 1 Onze Spaanse talenschool biedt de mogenlijkheid om Spaans te leren en in Buenos aires te wonen, terwijl je als vrijwilligers aan de slag gaat in een van onze vrijwillgersprojecten. Een goed manier om internationale werkervaring op te doen, je Spaans te verbeteren en een steentje bij te dragen aan de Argentijnse maatschpapij.Waarom vrijwilligerswerk?

Volunteer 2 De internationale leef- en werkervaringen die je zult opdoen, geven je een betere positie op de banenmarkt.
je krijgt meer inzicht krijgen in een andere cultuur.
Je verbetert je belangrijke professionele vaardigheden.
je breng al het geleerde spaans in prktijd, en leert er nog veel meer bij!.
Je bouwt een netwerk op met internationale vrienden en Argentijnse vrienden.
Je deelt je kennis en ervaringen met de Argentijnen.
je levert je steentje bij aan de ontwikkeling van Argentinie en zult Ė als is het maar voor een beperkt aantal mensen- iets belangrijks en essentieels toevoegen aan hun dagelijkse leven.

Wie kan er vrijwilligerswerk doen?

Iedereen! Ons vrijwilligerswerk programma staat open voor iedereen die zich inschrijft en oprecht zijn/haar ervaringen en vaardigheden wil delen, en die voldoet aan de eisen; professionals, net-afgestudeerden, handarbeiders, gepensioneerden, studenten... Iedereen is welkom!

Soorten Vrijwilligerswerk

Volunteer Works 2 Deelnemers kiezen zelf het werkveld en/of de locatie kiezen van het programma. Voorbeelden zijn: Sociaal werk, Educatief werk, Toerisme, Cultureel werk, Ecologisch werk, Journalistiek, Catering.

The minimum time needed for the program is 8 weeks. There is a mandatory language study period of 4 weeks and a minimum volunteer work period of 4 weeks.

If you are thinking of participating for a period of longer than 180 days, we recommend that you extend the language study period.

Duur

Volunteer 3 De minimale tijd die nodig is voor dit programma is acht weken. Vier weken Spaanse taalcursus maken deel uit van het programma, en (minimaal) vier weken vrijwilligerswerk. Aan vrijwilligers die langere tijd beschikbaar zijn, raden we aan extra Spaanse lessen bij te boeken.

Tijdens de Spaanse taalcursus kun je ervoor kiezen om in ons studentenhuis te verblijven ůf bij een gastgezin.

je vrijwilligerswerk verblijf je in ťťn van onze studentenhuizen, samen met andere internationale studenten en vrijwilligers.

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in ArgentiniŽ | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: