Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In Argentinië!

Informatie - Leer Spaans

Waarom Spaans studeren in Buenos Aires:

Learn Spanish 2 Onze Spaanse talenschool in Buenos Aires (Argentinië), geeft je nu de unieke kans om de Spaanse taal en Argentijnse cultuur van dichtbij te leren kennen en intens te beleven.

Daarnaast organiseren we veel andere culturele activiteiten, zoals Tangolessen, workshops over de Latijns-Amerikaanse cultuur, workshops, lezingen, filmpresentaties en uitstapjes, kenmerkend voor deze bruisende en bijzondere Latijnsamerikaanse stad Van Buenos Aires wordt gezegd dat het wel ´Het Parijs van Zuid-Amerika´is, door de Europese invloeden – m.n. in de architectuur - gecombineerd worden met de ´Latin flair” van deze Argentijnse hoofdstad.

Learn Spanish 3 De wereldstad Buenos Aires – waarin je je na een paar dagen helemaal thuis zult voelen - is o.a. bekend vanwege de prachtige architectuur en natuurlijk de tango, de dans die onstaan is in de bordelen in de 19e eeuw. Buenos Aires bestaat uit 48 districten (barrios), waaronder onder andere: La Boca, een Italiaanse buurt met huizen in verscheidene felle kleuren, San Telmo, met zijn vlooienmarkten en tango ´straten´, Palermo, een hip district vol met gezellig en groene parken, goede restaurants en vele café´s, Recoleta, de wijk waar prinses Maxima is opgegroeid, en Belgrano, een gezellige en hele groene buurt tegen trendy Palermo aan. En stad rijk aan cultuur; de perfecte locatie om Spaans te leren en heel veel te ondernemen!. Buenos Aires verwelkomt jaarlijks meer dan 5 miljoen toeristen vanuit heel de wereld.Deze stad heeft dan ook voor ieder wat te bieden, wat het een van de beste bestemmingen maakt om Spaanse lessen te volgen nieuwe ervaringen op te doen. Buenos Aires zal je verassen met haar elegantie en stijl, de warmte en vrijgevigheid van haar bewoners, de charme van de tango, het rijke, gevarieerde en goedkope aanbod van culturele aktiviteiten, en, natuurlijk de charmente klanken van het Argentijnse Spaans.

Carlos Gardel zei het al in de tijdloze klassieker ´Mi Querido Buenos Aires´:

Mi Buenos Aires querido,
cuando yo te vuelva a ver
no habra mas pena ni olvido.
Hoy que la suerte quiere que te vuelva a ver,
ciudad porteña de mi unico querer,
y oigo la queja de un bandoneon
dentro del pecho pide rienda el corazon.
Mijn geliefde Buenos Aires,
Wanneer ik je weer zie,
Zal er niet langer pijn en vergetelheid zijn.
Vandaag, wil het goede geluk dat ik jou nogmaals zie,
Havenstad van mijn enige liefde,
Ik hoor het droevige lied van de accordeon,
En in mijn borst, smacht mijn hart om vrij te zijn.

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in Argentinië | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: