Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In ArgentiniŽ!

Winkelen

Galerias Pacifico Shopping Buenos Aires is paradijs op aarde voor wie van lekker shoppen houdt, je kunt letterlijk winkelen tot je neervalt. Hoewel niet meer zo goedkoop als een paar jaar geleden, is het goed winkelen in buenos aires, m.n. als het om merkkleding en new design gaat.

Elk deel van Buenos Aires heeft zijn eigen stijl en zijn eigen soorten ´tiendas´ (winkels). Hier zijn een aantal van de belangrijkste vermelde buurten en winkelstraten:

Shopping Malls Calle Florida; dit is een groot voetgangersgebied waar alle soorten winkels te vinden zijn. De Galerias Pacificos shoppingmall is ook gevestigd in deze straat. Calle Florida is altijd druk met winkelend publiek, zakenlieden en toeristen.

Avenida Santa Fe; deze winkelstraat is nog langer dan de Calle Florida, maar een beetje minder voetganger-vriendelijk. Deze Avenida is net zo populair als Calle Florida en u zult geen probleem hebben om alles te vinden wat u zoekt.

De buurt van San Telmo is beroemd voor zijn mooie en uiterst kleine antieke winkels. Zij zijn meestal gevestigd rond de Straat Defensa waar ook de toeristenmarkt op zondag plaatsvindt.

Once buurt; loop eens naar deze „Once“ buurt voor goedkope kleding en andere hebbedingetjes. De kwaliteit van uw aankopen zal echter wel variëren dus let wel op. In dit deel van de stad zal u de indruk krijgen dat u door een Boliviaanse of Peruviaanse winkelstraat loopt. Het is er druk met kopers, verkopers, muziek en levendigheid. Wel oppasse met zakkenrollers.

De buurt van Palermo Viejo; in deze buurt zijn alle winkels hip en modern. Een verscheidenheid van de beroemdste en niet-nog-beroemde ontwerpers, hebben allen hun winkels in dit deel van de stad. Er zijn veel kitschy boetiekjes, modieuze winkels; kleine winkels waar de beginnende ontwerpers hun creaties vertonen, en ladingen van heerlijke restaurants om uit te kiezen.

Libertad; Dit is een leuke plek als u op zoek bent naar mooie juwelen. Ga naar het zuiden van Calle Corrientes om een grote expositie/tentoonstelling te zien.

Het winkelen, winkelcentra

Het Winkelcentrum van Abasto/Alto Palermo
Open: Elke dag van 10 a.m. aan 10 p.m.
Adres: Corrientes en Anchorena, Buenos Aires, Argentinië.
Telefoon: 5411 5777-6500
Website: www.altopalermo.com.ar
Hoe te te bereiken: De lijn D, van de metro station Abasto.

Beschrijving: Dit winkelcentrum is groot, buitensporig, en upscale. Het heeft honderden winkels die leergoederen, kleding, sportkleding en toebehoren en internationale kledingmerken zoals Lacroix en Dior verkopen. Er zijn ook vele kleine restaurants en fast-food plaatsen als u een onderbreking van een lange dag wilt nemen van het winkelen en uit dineren wilt gaan. Als één van uw winkelende partners het zat is, kan er altijd naar het bioscoop complex gezocht worden, in hetzelfde complex, zodat u meteen de meest recente films kunt bekijken.

Unicenter
Open: Elke dag van 10 a.m. tot 10 p.m.
Adres: Parana en Panamericana, Martinez, Buenos Aires, Argentinië.
Telefoon: 5411 4733-1166
Website: www.unicenter.com.ar
Hoe te te bereiken: Er is een gratis bus die vertrekt vanaf het San Martin Plein.

Beschrijving: Er wordt gezegd dat dit winkelcentrum het grootste in Latijns-Amerika is. Het heeft honderden winkels, zowel dure als goedkope. De shopping mall is ongeveer 1 uur buiten het stadscentrum van Buenos Aires. Bij San Martin is er een gratis bus die dagelijks vertrekt om toeristen naar dit winkelcentrum te brengen. Het vertrekt rond 12 uur en keert rond 18.00 terug. Een groot voordeel is dat u een heerlijke welkome lunch met drie gangen zult ontvangen. U zult zeker de brandstof voor een volledige dag winkelen nodig hebben. Dit winkelcentrum heeft ook een reusachtige bioscoop en vele restaurants.

Galerias Pacificos
Open: Maandag-van 10 a.m to 9 p.m, Zon van 12. p.m tot 9 p.
Adres: Hoek van Calle Florida en Avenida Cordoba, Buenos Aires, Argentinië.
Telefoon: 5411 5555-5110
Website: www.galeriaspacifico.com.ar
Hoe te te bereiken: De lijn B, metrostation Florida.

Beschrijving: Dit is het winkelcentrum waar de meeste toeristen en lokale bewoners heengaan vanwege de grote verscheidenheid van winkels en zijn centrale plaats. Het is gelegen aan één van de belangrijkste straten van Buenos aires, Calle Florida. Het winkelcentrum is vrij elegant, beroemde Argentijnse kunstenaars hebben de hoge plafonds prachtig beschilderd. Van vrijdag tot zondag is er gratis tango te zien, aanvang om 20.00.

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in ArgentiniŽ | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: