Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In Argentinië!

Spaanse Lessen

Groepslessen Spaans

Class Group De groepslessen starten elke maandag van het jaar op minstens 6 verschillende sub-levels); alleen de cursus voor de absolute beginners heeft vaste startdata (zie prijslijst). De lessen vinden plaats in de ochtend of in de middag, van 9.00 tot 1.00 of van 2.00 tot 6.00 pm.

Alle groepen worden door twee verschillende leraren gegeven, zodat de studenten gewend raken aan de verschillende accenten van de Spaanse taal. Er is een maximum van zes studenten per groep, voor iedere groep, op elk niveau.

Minimum: 1 week

Individuele Spaanse lessen:

Individual Spanish Class Als je prive lessen Spaanse boekt kan er maximaal rekening gehouden wordt met je pecifieke interesses en behoeften. Studenten kunnen dan ook hun voorkeuren doorgeven voor speciale lestijden en/of leraren.

Deze individuele lessen worden vooral aanbevolen voor mensen met zeer specifieke leerbehoeften (bijvoorbeeld; meer/minder grammatikaal, speciale leerbehoeften, jonger dan 16 jaar, Survival Spanish: een special cursus ontworpen om snel Spaans te leren tijdens het reizen in Latijns-Amerika., etc.). maar ook voor mensen met b.v. dylexie over hoorproblemen.

De prive lessen Spaans kunnen elke dag van de week beginnen, cursussen van 20 uur per week beginnen elke maandag.

* Deze lessen worden aangeboden op elk niveau.

Best of Both

Lear Spanish 2 Profiteer van deze combinatie en combineer het leuke en energieke van de groepslessen, met de persoonlijke aandacht die je van je privé docent krijgt... Vier uur groepsles ´s morgens, en één of twee extra prive lessen tijdens de middaguren. Dat zal je spaans snel verbeteren.

* Alle niveaus, start is mogelijk op elke maandag van het jaar.

Total Immersion:

Spanish Class Dit superintensieve programma is speciaal samengesteld voor studenten die heel snel Spaans moeten/willen leren. Ga je werken in een spaanstalige omgeving? Misschien wil je juist wel die extra goede indruk maken tijdens je universiteit’s interview of je stagebedrijf? Misschien heb je die ene 10 voor Spaans juist wel heel erg hard nodig tijdens je volgende semester! Wat de reden ook mag zijn, het “Total Immersion Spaans” programma leidt tot gegarandeerd succes in slechts korte tijd!

Speciale aandacht zal besteed worden aan de culturele verschillen tussen de Westerse wereld en Latijns-Amerika, en Spaans in (formele) (vrijwilligers) werk situaties.

Tijdens de ochtenden zal de student beginnen met vier uur privéles. Meteen na deze Spaanse lessen zal de leraar/lerares de student mee uit nemen voor een snack en een drankje in een van de restaurantjes dicht bij de school. Na een korte pauze, zullen de student en de leerkracht speciale plaatsen bezoeken gedurende ongeveer drie uur. Er zijn verschillende opties voor het bezoeken van deze plaatsen: toeristische highlights, ziekenhuizen, artistieke winkels, markten, universiteiten etc. aangepast aan de behoeften en interesses van de student. De beste manier om alles te combineren in één programma!.

Het beste aan dit programma is het feit dat het flexibel is en dus aangepast kan worden aan de persoonlijke en individuele wensen van de studenten. Op zaterdag of zondag zal er een dagexcursie worden aangeboden. Deze trips zijn bijvoorbeeld naar; El Tigre, El Matadero, rond San Antonio de Areca, of een combinatie-dag cultuur en winkelen in Buenos Aires, inclusief een bezoek aan tentoonstellingen, souvenirwinkels, en marktjes met handgemaakte artikelen. Omdat alles lessen individueel zijn, kan er elke maandag van het jaar gestart worden met deze cursus.


* Geen minimale (niveau)
* Minimum: 1 week

Medisch Spaans:

Learn Spanish 3 Het programma Medisch Spaans is special opgezet voor dokters, verpleegsters, sociale werkernemers en/of medische studenten. De cursus richt zich vooral op de medische aspecten en praktijkdoefeningen om de communicatie met Spaans sprekende patienten te verbeteren.

Speciale aandacht wordt besteed aan de culturele verschillen tussen de Westerse wereld en Latijns-Amerika, inclusief onderwerpen als gezondheid, ziekte, familie kwesties etc. en hoe deze onderwerpen worden behandeld binnen de Latijns-Amerikaanse samenleving.

VBezoeken aan ziekenhuizen en lezingen over onderwerpen als Traditionele Medicijnen et.c zijn ook bij de cursus inbegrepen. Deze cursus is zes uur per dag: vier uur Spaanse les in de ochtend en twee uur lezingen/bezoeken in de middag. Voor deze cursus zijn er vaste start data, (zie prijslijst); en een hoog-beginnersniveau is een vereiste voor deze cursus.

Maximaal aantal studenten: 6 tijdens de Spaanse lessen, 10 tijdens het middag programma.

* Duur: 2 weken

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in Argentinië | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: