Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In ArgentiniŽ!

Culturele Activiteiten:

Argentine Activities Gratis voor alle studenten spaans is ons leuke en interessante culturele programma! Zo km je van alles te weten over de Argentijnse cultuur en harstikke goed voor je Spaans natuurlijk. Je bent lekker bezig met je docenten en medestudenten, en werkt aan je luistervaardigheid en uitbreiden van vocabulair, terwijl je naar een lezing luistert, een gerecht klaar maakt, tango danst of een lokale expositie bezoekt.
Workshops Argentijnse Cultuur

Fiesta Gaucha Naast onze gratis culturele akviteiten, zijn er ook twee culturele workshops (dagelijks, twee uur per dag:


Argentijnse Muziek

Inclusief in deze workshop zijn verschillende opties de Argentijnse folklore beter te leren kennen zoals de tango, Muziek uit de Andes, chacarera en chamame.

Argentine Music Je oefent op de gitaar, percussie, quena (traditioneel Andean instrument), en maakt kennis met vele andere lokale instrumenten.

Studenten zullen leren over de invloeden van de Europese muziek in deze cultuur en zullen hierdoor beter begrijpen hoe de Argentijnse muziek zo immens populair is geworden.

Je hoeft zeker geen ervaring te hebben in het spelen van een instrument en voorkennis van het lezen van noten is ook geen vereiste. Je zal snel leren hoe je een paar welbekende nummers moet spelen en wanneer je weer naar huis gaat zal je je nieuwe talent aan al je familie en vrienden kunnen laten horen!

Dit programma is zeker een īmustīvoor iedereen die geÔnteresseerd is in de Argentijnse cultuur en folklore!

Argentijns koken

Argentine Cooking Dit is een fantastische activiteit voor diegenen die graag meer willen leren over de traditionele Argentijnse keuken. Eťn gratis kookles zit inbegrepen in het pakket van studenten activiteiten, maar er is natuurlijk zoveel meer om te leren! Leer over de eindeloze invloeden in de Argentijnse keuken uit bijvoorbeeld ItaliŽ, Spanje en Frankrijk, gecombineerd met de mix van kookeigenschappen van de locale Quechua, Mapuche en Guarani inwoners. Waan je in de wereld van de wel-voorbereide gerechten en gegrilde vleessoorten uit ArgentiniŽ en leer zelf ook hoe je deze gerechten het beste kunt bereiden, om zo ook later, als je eenmaal terug bent in Nederland, nog te kunnen genieten van de heerlijke gerechten die je doen terugdenken aan je tijd in Buenos Aires. Wat dacht je van een paar overheerlijke empanadaīs?

Argentijnse Dans

Argentine Dance ArgentiniŽ is natuurlijk bekend voor haar welbekende Tango scene. De tango is ontstaan in de barren en het havengebied van Buenos Aires, waar invloeden van de Europese immigranten een grote rol hebben gespeeld in deze evolutie. Hierdoor zijn er vandaag de dag invloeden in de tango te vinden van oude Milonga liedjes ( liederen van de lokale gauchos), Habanera (Cubaanse muziek), Polka en Mazurka (Slavische muziek), Contradanse ( Spaanse muziek), Flamenco (uit AndaluciŽ), en ook zelfs Italiaanse volksmuziek. Al deze invloeden zorgen voor deze geweldige mix van geluiden waar echt niemand stil van kan blijven zitten!.

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in ArgentiniŽ | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: