Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In Argentinië!

Dansen?

Buenos Aires is een stad met twee kanten, met een meer ontspannen en culturele atmosfeer tijdens de dag en een actief en bruisend nachtleven na zonsonderang, neem dit niet al te ltterlijk trouwens, het nachtleven begint daar waar het in europa vaak is afgelopen ( rond 01.00 of 02.00 uur).. Porteños, de inwoners van Buenos Aires, zijn echte feest mensen. Hun liefde voor het leven is duidelijk zodra u in één van de nachtclubs bent, die bijna elke nacht van de week vol staan. De meer opzichtige clubs van Buenos Aires vallen nog steeds in de categorie beste in Zuid-Amerika, zowel voor de muziek als voor hun kwaliteit. De verscheidenheid van barren en de clubs is talrijk. Begin uw nacht in een rustige bar in de buurt van San Telmo, en ga dan verder naar één van trendy clubs in Palermo. U kunt ervoor kiezen uzelf te verwennen met een paar heerlijke exclusieve cocktails in Puerto Madero of tot dageraad bij één van de elektronische clubs in het stadscentrum te dansen. Als u nog wat energie over heeft in de vroege uren van de ochtend, bezoek dan één van de after-parties in Costanera Sur.

Argentijnen beginnen pas laat met uitgaan in vergelijking met mensen in Europa en in de V.S. Tijdens de weekenden, dineren zij rond 23.00 en gewoonlijk gaan zij niet vóór 03.00 naar de clubs om uit te gaan.

De prijzen neigen vrij hoog te zijn in clubs en zijn min of meer vergelijkbaar met wat men in Europa of in de V.S. zou betalen.

Heeft u zin om ook eens flink de heupjes los te gooien? Ga dan naar een ( of meerdere ) van deze leuke clubs om eens goed los te gaan in Buenos Aires.

Asia de Cuba

Adres:
Dealessi 750, Puerto Madero
Tel:
(011) 4894 1328 (info)
Vervoer:
Busnummers 2, 130, 152 & anderen
Email:
contacto@asiadecuba.com.ar
Web:
www.asiadecuba.com.ar

Start by chowing down some delicious sushi (which will also clear you of Asia's cover charge) before hitting up the dance floor. The diversity of music, sweaty bodies and scantily clad female show dancers have a way of keeping you cheering and dancing until the sun comes up. It is best to hit up this venue on Thursdays.

Bahrein

Adres:
Lavalle 345, Microcentro
Telefoon:
(011) 4315 2403 (info)
Vervoer:
Metro: Lijn B, Florida
Web
www.bahreinba.com

Deze plaats schijnt het best te zijn op dinsdagen, waar u de beste drum-and-bass in de stad kunt horen. De weekenden hebben hun eigen stijl met multi-vloeren, chill out ruimtes en het eclectische decor voegt ook toe aan de vibe. Hoe later het wordt, hoe sneller de beats.

Basement Club

Adres:
Rodríguez Peña 1220, Recoleta
Telefoon:
(011) 4812 3584 (info)
Vervoer:
Metro: Lijn B Callao
bus: 10, 21, 37, 101, 152
Web:
www.theshamrockbar.com

De Basement Club, die onder de Shamrock Bar is gevestigd (een populaire bar voor expats), trekt veel mensen - een mengeling van expats, lokale inwoners en reizigers – vanwege haar huismuziek en goedkope dranken.

Big One

Adres:
Adolfo Alsino 940, Microcentro
Telefoon:
(011) 4331 1277 (info)
Vervoer:
bus: 10, 17, 59, 64, 86

De schitterende Palacio Alsino, in een elegant oud vervaardigd-ijzergebouw, is momenteel één van de heetste clubs van Buenos Aires. En de beste nacht is vrijdag, voor, u raad het al – The Big One! Wanneer een welbekende DJ zijn/haar opwachting maakt in deze club is het alsof iedereen uit BA een toevluchtsoord op de dansvloer blijkt te vinden. Als het allemaal een beetje veel voor u wordt zijn er banken boven op het balkon. De vrijdagen zijn eveneens onstuimig en wordt ook wel Gay-night genoemd.

Centro Culturele Torquato Tasso

Adres:
Defensa 1575, San Telmo
Telefoon:
(011) 4307 6506 (info)
Vervoer:
bus: 10, 22, 45, 64, 71

Serieuze tango musici, zowel bestaande en welbekenden als up-and-coming, geven optredens bij dit fantastische lokale trefpunt. Dit is ook één van de betere trefpunten voor het nemen van tango lessen en het deelnemen aan milonga (het sociale dansen) die daarop volgt (gratis op zondagen).

Contramano

Adres:
Rodríguez Peña 1082, Recoleta
Telefoon:
(011) 4811 0494 (info)
Vervoer:
metro: Lijn D, Callao

Zelfs na 20 jaar, is dit oriëntatiepunt Recoleta nog één van de heetste homo clubs van BA. Hoewel sommigen zeggen dat het niet zo goed meer is als het eens was, heeft het hier een loyale (oudere) menigte van homo kerels (geen vrouwen) die hier gaan stappen.

El Beso

Adres:
Riobamba 416, Tribunales
Telefoon:
(011) 4953 2794 (info)
Vervoer:
Metro: Lijn B, Callao

Deze traditionele oude tango salon brengt zo ongeveer 2000 tangueros (traditionele tango dansers) samen elke week voor zijn leuke milongas (het sociale dansen) en dagelijkse lessen. Deze club is zeer authentiek en zal allen inspireren om de fabelachtige dans van de Tango te leren.

Museum

Adres:
Perú 535, San Telmo
Telefoon:
(011) 4771 9628 (info)
Vervoer
Metro: Lijn E, Belgrano
Bus: 10, 20, 29, 45, 86 & anderen
Uren:
20:00 - 02:00 Wed, 22:00 - Vrijdag-Zondag
Web:
www.museumclub.com.ar

Gestationeerd in een schitterend grijs-staalgebouw dat door Gustave Eiffel werd ontworpen, zou u denken dat u in het midden van een museum in tegenstelling tot een dansclub rondwandelde. De binnenkant is overweldigend en het geluid en het licht zeer elegant. Gedurende werkdagen komen er meer na-werk feestgangers terwijl er tijdens de weekenden een meer ontspannen maar goed-geklede menigte is om te dansen op de goede house-muziek en welbekende DJs.

Maluco Beleza

Adres:
Sarmiento 1728, Tribunales
Telefoon:
(011) 4372 1737 (info)
Vervoer:
Metro: Lijn B, Callao
Web
www.malucobeleza.com.ar

Deze dansclub is gevestigd in een oud herenhuis en is een Braziliaanse magneet die een groot heup-wiegend publiek trekt. De Latin beats en de spannende stage dansers verhogen de opwinding. Als u iets rustigers zoekt, ga dan naar boven voor meer intimiteit. Deze club is magnifiek op zondagen.

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in Argentinië | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: