Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In ArgentiniŽ!

Spaans In De Pampas

Studeer Spaans in het hart van de Gaucho cultuur op het Argentijnse platteland...

AMAUTA biedt de studenten een unieke kans om deel te nemen aan onze Programma waarbij Spaans wordt aangeboden op verschillende locaties. In ArgentiniŽ bieden we twee mogelijkheden om te studeren nl; de bruisende stad Buenos Aires, in de kleine plaats Bariloche Ė tevens de toegangspoort naar Patagonia en op een van de beroemde estancias op het typische Argentijnse platteland gelegen op een afstand van 85 km van Buenos Aires.

De estancias zijn ranches waarbij het hoofdgebouw, veelal herenhuizen daterende uit begin vorige eeuw, zodanig is ingericht om gasten te kunnen ontvangen. Ze zijn gelegen op het platteland. Onze estancia heeft zijn koloniale aantrekkingskracht behouden en heeft daarbij een sombee en verfijnde elegantie.

Onze studenten zullen kunnen genieten van een unieke gastronomie die gebaseerd is op goed vlees en Argentijnse wijnen. Alle maaltijden en kleine snacks zijn inbegrepen in dit programa en dat geldt ook voor de Spaanse lessen, accomodatie, vervoer en dagelijkse activiteiten. De AMAUTA leraren gaan mee met de groep hetgeen onze hoge onderwijs niveau garandeert. Tijdens de vrije uren die de studenten hebben kunnen ze gebruik maken van de sportfaciliteiten, de paarden en verschillende spellen zoals darten, pool, tafeltennis e.a. De dagelijkse activiteiten bestaan uit paardrij excursies, een bezoek aan Antonio de Areco, een interactieve kkoles, een wandeling in de omgeveing van de estancia en vele andere.

AMAUTA Raadt aan

Deelnemers van de estancia programma ď spaans in de pampasĒ hebben een hele goede feedback gegeven over de locatie en we raden het daarom heel erg aan dat de studenten een week op de estancia verblijven. De ervaring om volledig ondergedompeld te zijn in de lokale Argentijnse cultuur in de mooie groene omgeving is de extra kosten zeker waard. Door excursies en wandelingen te combineren met het spaanse programma en de rust en de intimiteit van het traditionele Argentijnse leven krijg je de perfecte gelegenheid om iets extra te leren over ArgentiniŽ. Een welkome afwisseling van het bruisende stadsleven in Buenos Aires.

Praktische Informatie

Amauta zal het vervoer van Buenos Aires naar de estancia verzorgen voor de studenten en leraren op zondagochtend. Het vervoer op de terugweg zaterdag is ook inbegrepen. Er is een minimum van zes studenten vereist om het programma te kunnen laten doorgaan en het maximum aantal studenten is 16. Er zijn vaste vertrekdata voor dit progamma. De estancia is gelegen op een afstand van 85 km buiten Buenos Aires, nabij het toeristenplaatsje San Antonio de Areco. AMAUTA Buenos Aires is dagelijks in contact met de estancia, en in geval van nood is er de mogelijkheid voor de studenten om binnen 1.5 uur terug in Buenos Aires te zijn.


Start: 31 Jan, 28 Feb, 28 Maart, 25 April, 23 Mei, 20 Juni, 18 Juli, 22 Augustus, 19 September, 24 Oktober, 21 November, 12 December - 2010
Min. Aantal Students: 6
Max. No. of Students: 16
Duur: 1 week, van Zondag tot Zaterdag
Niveau van Spanish: Allemaal behalve complete beginners.
Accommodatie: Inbegrepen voor dubbele kamers.
Sessies/week: 20
Inclusief: Spaanse cursus (20 sessies), accomodatie (6 nights), alle maaltijden, dagelijkse activiteiten, excursie naar San Antonio de Areco, Vervoer(Heen en terug).
GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in ArgentiniŽ | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: