Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In ArgentiniŽ!

Accommodatie:

Acommodation Een passende accommodatie is een belangrijk onderdeel van een professioneel, en goed georganiseerd Spaans talen programma. Daarom biedt de school momenteel twee verschillende opties aan in Buenos Aires: locale gast gezinnen, en studenten accommodatie, gelegen in de leuke woonbuurten in Buenos Aires, zoals bijvoorbeeld Recoleta, Palermo, Belgrano, etc. Je kunt ook je eigen accommodatie verzorgen en alleen deelnemen aan het taalprogramma Spaans. Echter, wij zouden wel aanraden het totale pakket te kiezen om het maximale te halen uit je talencursus. De ervaring te leven met een gastgezin of met andere studenten in ťťn van de studentenflats geeft meer ruimte om te oefenen en hierdoor is het over het algemeen gemakkelijker voor de student om het Spaans op te pikken.

Gast Gezin

Het verblijf bij een gastgezin is vooral ontwikkeld voor studenten die graag de Spanase taal in de praktijk brengen en jet leuk vinden om samen leven met een Argentijnse familie en zo de nieuwe cultuur uit de eerste hand te beleven.

De gastgezinnen zijn met zorg geselecteerd. Zo worden er regelmatig bezoekjes gebracht aan de gezinnen en we hechten heel veel waarde aan de feedback van onze studenten. De meeste gezinnen wonen op ongeveer 30 minuten afstand van de school Ė Buenos Aires is een grote stad! Je krijgt altijd je eigen kamer bij een gastgezin en je deelt de overige faciliteiten met de familie. Je krijgt twee maaltijden per dag, behalve in het weekend, wanneer alleen ontbijt wordt aangeboden. Met speciale dieŽten, bijvoorbeeld vegetariŽrs of diabetes wordt rekening gehouden.

Accommodation in Buenos Aires Accommodation in Buenos Aires

Studenten Accommodatie

Voor studenten die graag wat onafhankelijkheid behouden en het leuk vinden om met andere studenten samen te wonen, is onze studenten accommodatie heel geschikt! Deze zijn gelegen in de leuke wijken van Buenos Aires - Palermo, recoleta, Villa Crespo, Belgrano - op ongeveer 30 minuten afstand van de school. De huizen zijn veilig, gemeubileerd en hebben grote gemeenschappelijke ruimtes en keuken.

De huizen worden goed schoolgehouden; het beddengoed is inclusief. Studenten moeten hun eigen handdoeken en andere persoonlijke spullen meenemen.

Accommodation in Buenos Aires Accommodation in Buenos Aires

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in ArgentiniŽ | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: