Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In Argentinië!

Lesmethode en niveaus:

Spanish Program
Ons taleninstituut Spaans biedt Spaanse lessen op jouw niveau, jouw snelheid en geschikt voor jouw persoonlijke doel. Onze school staat bekend om haar interactieve, communicatieve en persoonlijke lesmethodes Spaans. Alle standaard programma´s bestaan uit vier groeps - of prive lessen per dag, maar er zijn natuurlijk ook andere programma´s Spaans.

Gratis dagelijkse student - activiteiten (o.a. kookles, tangoles, muziekles, een museumbezoek, een city tour, of een informatie bijeenkomst over de Argentijnse cultuur and geschiedenis), zijn gratis voor alle studenten Spaans, evenals de lesmaterialen, onbeperkt gebruik van de computers is ons internet café, een studenten - kortingskaart, een certificaat en een rondleiding in de buurt van de school – in Belgrano - om je wat meer thuis te voelen en je bekend te maken in de buurt en het openbaarvervoersysteem. Vooral de culturele aktiviteiten zijn heel populair, omdat ze je niet alleen de mogelijkheid geven om je Spaans te verbeteren, maar je allerlei leuke details over de Argentijnse cultuur vertellen. Eén uur per dag is gratis en inclusief in alle Spaanse cursussen!

Interactieve, Communicatieve Leermethodes

Comunicative Teaching Het succesvol toepassen van de interactieve lesmethode hangt helemaal af van de persoonlijke aandacht die jouw leraar jou kan bieden. Daarom zijn al onze groepen klein (maximaal zes personen; gemiddeld 4 of 5) en zijn de Spaanse lessen heel intensief. Er wordt veel aandacht besteed aan spreek - en luistervaardigheid. De samenstelling van de groep hangt af van het niveau van de verschillende studenten; elke maandag beginnen we met een mondelinge en schriftelijke toets, aan de hand waarvan de groepsindeling wordt gemaakt.Niveaus

Er zijn vier verschillende niveaus (met hun respectievelijke subniveaus), die overeenkomen met de eisen van het Instituto Cervantes en de ´Europese Raad´. Elk niveau duurt ongeveer tussen de vijf en acht weken.

Beginners (A1, A2)

Spanish Beginners


Het beginners niveau is voor studenten zonder enige kennis van de Spaanse taal. Na het voltooien van dit niveau zal de student in staat zijn om korte zinnen over de basis behoeften en beleefdheidsvormen kunnen formuleren en begrijpen.

Beginner II (B1)

Spanish Intermediate

Deze cursus zal de student naar een hoger niveau brengen m.n. op het gebied van spreek - en luistervaardigheid. De student zal zichzelf steeds beter kunnen uitdrukken, al kan het soms nog wat moeizaam gaan. Dit niveau herhaalt natuurlijk ook de basis structuren en de grammatica en natuurlijk uitbreiding ervan (verleden tijden).

Gevorderd (B2)

Spanish Class


De student zal zich goed kunnen uitdrukken, steeds beter in moeilijke en onvoorziene situaties. Er wordt meer met de verleden tijden gewerkt en er wordt een begin gemaakt met het subjunctief.

Vergevorderd (C1+C2)

Spanish Superior


De student zal op dit niveau werken aan de kleine imperfecties die er nog te vinden zijn, en ook vooral aan uitspraak en intonatie. De student zal, na het voltooien van dit niveau, gemakkelijk kunnen communiceren met mensen waarvan Spaans de moedertaal is.

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in Argentinië | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: