Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In ArgentiniŽ!

Cultureel Programma:

Cultural Program Tango Ons Argentijnse cultuurprogramma is opgezet voor mensen die graag meer willen leren over de Argentijnse cultuur en die dit graag combineren met het leren van de Spaanse taal. Het is een interactieve cursus die je in een praktische en creatieve manier meer leert over Latijns-Amerika, en nog specifieker, over ArgentiniŽ. Je kunt kiezen voor de specialisatie koken of muziek/tango maar ook allerlei andere aspecten worden behandeld.

Cultural Program Music Bij de muziek specialisatie zullen onze leerkrachten je meer leren over de inhoud van de muziek en de instrumenten (liedjes, teksten, en ook instrumenten als zampoŮa, bombo, quena, guitar, accordion), met veel nadruk op de tango (de geschiedenis, de teksten, de lunfardo etc.).

Argentine Cooking Als Argentijns koken je keus is, zul je meer leren over typische Argentijnse gerechten zoals b.v. de empanada. Je zult ook de technieken leren die nodig zijn om de typisch traditionele Argentijnse, en natuurlijk ook de moderne, gerechten te vervaardigen.

Deze cursus heeft specifieke start data (zie prijslijst) en een licht gevorderd niveau van Spaans is een toegangseis omdat de les in het Spaans wordt gegeven. Voor de muziekvariant heb je enige voorkennis nodig van het bespelen van een gitaar. Deze cursus is alleen mogelijk in combinatie met Spaanse lessen

Maximaal aantal studenten: 6 tijdens de Spaanse les, 10 tijdens het middag programma.

* Minimum: 1 week.

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in ArgentiniŽ | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: