Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In Argentinië!

Lokale Cuisine

Jammie! Jammie! Buenos Aires een zeer betaalbare plaats om uit dineren te gaan. Er zijn honderden verschillende internationel keukens, hele leuke, hippe en meer sjieke restaurants; Buenos Aires biedt honderden opties, elk van hoge kwaliteit en uiteenlopende stijl. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit heerlijk voedsel uit het Middenoosten in de buurt van Palermo, of een typische Beaf de Lomo in San Telmo. Als u een iets exotischer gerecht zoekt, kunt u de exclusieve Japanse sushi in Puerto Madero, traditionele Franse cuisine in Recoleta of een lekkere Zweedse wodkaschotel in Palermo Viejo proberen.

Reserveringen zijn gewoonlijk onnodig behalve voor weekenddiners in populaire restaurants of bijvoorbeeld voor het dineren in groepen. De meeste restaurants in Buenos Aires verschaffen zowel lunch als diner met prijzen die een beetje lager zijn tijdens de middag. Dit zijn wat leuke Hot Spots om uw smaakpaletten te verleiden!

Berberer
Stijl: Middenoosten
Open: Don-zon van 12.30 p.m. tot 4 p.m. en dagelijks van 8.30 p.m. aan 12 a.m.

Beschrijving: Berberer is het enige restaurant in de grote stad van Buenos Aires dat echte Marokkaanse cuisine aanbiedt. Gelukkig willen zij graag delen en hierdoor is het voor u zeker een aanrader om hun voedsel te proberen dat zo goed proeft alsof u in het land zelf dineert. Het restaurant is zeer licht en luchtig en compleet met een zitkamergebied om van een kop traditionele thee op één van hun comfortabele kussens te genieten. Het voedsel is uitstekend met het traditionele deeg van harissa, Spaanse pepers, olijf en kippentagine, vers gemaakt Lavash brood en heerlijke plantaardige couscousschotels. Eindig de avond met één van hun verbazende desserts die met een sterke thee worden begeleid en maak een praatje met het ontspannen personeel.

Specialiteit: Baklava met cacaolaagje
Hoofd gerechten: Tussen 25 en 40 peso's
Adres: Armenië 1880 tussen de buurten Nicaragua en Costa Rica, Palermo, Buenos Aires, Argentinië
Telefoon: 0054 4833 5662


Green Bamboo
Stijl: Zuidoosten Azië
Open: Dagelijks vanaf 8.30 p.m.

Beschrijving: Het voedsel van dit modieuze restaurant in Palermo is een aantal van de het meest harmonische gerechten van de Aziatische keuken (m.n. Vietnam) met een uniek evenwicht tussen zoetheid, zoutheid, zuurheid en pittigheid. Het is elegant, evenwichtig en heerlijk en het wordt alleen maar beter en beter. Meer mensen komen over deze plaats te weten aangezien het één van weinigen is die een échte kruidige cuisine aanbiedt. De schotels verbazen niet alleen tijdens het proeven, maar hun presentatie is ook zeker om over naar huis te schrijven. Zij zijn allen prachtig verfraaid met ananas of kokosnoten. Als u van Aziatisch voedsel, en van Europeees bier, of enkel kwaliteitsvoedsel in het algemeen houdt, zou u deze plaats zeker niet moeten missen.

Specialiteit: Gebraden Calamari.
Hoofd gerechten: Tussen 25 en 40 peso's
Adres: Costa Rica 5802 en Carranza, Palermo buurt, Buenos Aires, Argentinië
Telefoon : 0054 4775 7050
Web : www.green-bamboo.com.ar

Lola
Internationaal Cuisine
Uren dagelijks tussen de middag en 4pm en tussen 7pm en 1am
Adres : Roberto M. Ortiz 1805
Plaats: In Guido, Recoleta

Vervoer: Geen metro toegang
Reserves: Geadviseerd wordt te reserveren
Telefoon :11/4804-5959, 11/4802-3023
Prijzen: Hoofd cursussen US$7-US$12 (£3.70-£6.35)
Creditcards: VISA, MC

Dit is veruit één van de beste internationale restaurants in Buenos Aires en één van de best bekende restaurants. De dinerruimte is helder en biedt een plezierige ambiance om in te dineren. De karikaturen van belangrijke persoonlijkheden verfraaien de muren, en de verse installaties en de bloemen geven de dinerruimte van Lola een gevoel dat de lente in de lucht is. De Frans-Opgeleide chef biedt creatieve schotels zoals kippenfricassee met preisaus, geroosterde forel met citroengras boter en zucchini, en rundvleeshaasbiefstuk dat met Gruyère kaas en paddestoelen wordt aangevuld. De Chef kan schotels voor diegenen met speciale dieetvereisten eveneens voorbereiden.

Cala Bistro

Soler 4065
Buenos aires 1425
Buurt: Palermo
Meest dichtbijgelegen Bus: 36, 160, 188
Telefoon: +54 11 4823 0413

Onlangs vernieuwd, heeft Cala de kleur van facade veranderd, het postmodern decor verlaten en een bar opgenomen in het meubilair. Het menu biedt nu gerechten zoals eimollet, tandsteen van enig garnizoen, salade met warme geitenkaas en groene druiven aan. Verwen jezelf me de Roman noedels met spinazie en bacon of het haasbiefstukmedaillon met bernaise. Als dessert, probeer de scherpe perzik of de snoepjes die de koffie begeleiden. Opmerkelijk is het (vaste) bistromenu dat elke veertien dagen verandert.

(La)Parolaccia Di Mare
De Italiaan op Porteño Riviera
Dineren | Specialiteiten | Vissen & Zeevruchten
Avenida Alicia Moreau de Justo 1160
Buenos Aires,1107
Buurt: Puerto Madero
Nearest Train: Leandro Alem Línea B
Telefoon: +54 11 4343 5008

Deze tak van de ´Bad Mouth´ restaurantketen specialiseert zich in zeevruchten. Het décor doet denken aan de werf van een visser. De sfeer en de aandachtige dienst leiden tot een uitnodigende familieatmosfeer. Italiaanse gusto is aanwezig in de Pulpo La Napolitana (pijlinktvis met tomatensaus en kaas), Merluza Negra La Crema de Esparragos (zwarte stokvissen in de saus van de aspergeroom), eigengemaakte deegwaren en een serie van zeevruchtenschotels.

Olsen
Adres: Gorriti 5870, Buenos Aires
Plaats: In Carranza
Telefoon: 11/4776-7677
Cuisine: Scandinavian
Prijs: Hoofd cursussen US$7-US$12 (£3.70-£6.35)

Beroemd om zijn zondag-brunch, zowel bij expats als locals. Deze unieke plek serveert zowel brunch als etnisch voedsel.Het décor is puur Scandinavië, met curvy triplexmeubilair en 60 soorten wodka. De schotels omvatten haringen en gerookte zalm met Argentijnse bondiola (varkensvleeshaasbiefstuk). Als u geniet van buiten dineren, zorg ervoor te reserveren om een plekje op de openluchtlijst te bemachtigen, compleet met verwarmd dek. Als een gezellige en knusse atmosfeer uw voorkeur is, dineer dan binnen bij de open haard. In een concessie aan het ´oververhitte nachtleven´, kan er gebrunchd worden tot 20.00.

La Vaca Siga
Alicia Moreau de Justo 1714
Buenos Aires 38009 Argentinië
Telefoon+54 11 4315 6801
Open Hours: Noon onwards M-Su

Voor vers buffetvoedsel, een goede verscheidenheid van bijgerechten en een grote barbecue, is La Vaca Siga the place to be. De naam van dit restaurant betekent vrij vertaald „volg de koe“ en er is meer vlees hier dan ergens anders in Buenos Aires. En, u krijgt ook nog een gratis fles wijn of een liter bier… het is uw keus!.

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in Argentinië | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: