Ingles
Aleman
Nederland

LEER SPAANS

VRIJWILLIGERS

INFORMATIE

KEN BUENOS AIRES!

OUT AND ABOUT

Studeer In ArgentiniŽ!

Excursies In Buenos Aires

Buenos Aires is een stad vol met aantrekkelijke mogelijkheden voor mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. De aantrekkingskracht van deze stad wordt zelfs nog vergoot vanwege zijn Europese erfenis(sen) en wordt hierdoor dan ook het Parijs van het Zuiden genoemd. Dit zijn slechts enkele van de fabelachtige bezienswaardigheden die u kunt bekijken/bezoeken terwijl u in Buenos Aires verblijft..

Parque Tres de Febrero

Park Tres Febrero Het park Parque Tres de Febrero, die ook wel Bosques de Palermo wordt genoemd, is gevestigd in de buurt van Palermo tussen de Avenidas del Libertador, Dorrego en Figueroa Alcorta. Het is een groene streek van 25 hectaren met bosjes, meren, en roostuinen- midden in de stad!.

In het park kunt u het stadsplanetarium, Planetario Galileo Galilei vinden, waar onderzoek wordt verricht op materiaal van het zonnestelsel. Dit mooie auditorium stelt 8900 sterren, constellaties en nebulas en een achtergrond van de nacht hemel van Buenos Aires tentoon. Ook gevestigd binnen het park is het Eduardo Sivori Plastic Arts Museum.

In hetzelfde gebied als het Parque in Palermo kunt u ook de Japanse Tuinen, de Dierentuin van Buenos Aires, en de Botanische Tuinen vinden.

Reserva Ecologica Costanera Sur

Costanera Sur Buenos Aires Reserva Ecologica Costanera Sur is de grootste open ruimte van Buenos Aires, het enige ecologische reservaat. Grenzend aan de Rio de La Plata, biedt het reservaat spectaculair uitzicht van zowel het reservaat als van de stad. Het reservaat werd oorspronkelijk gevormd uit vernietigde gebouwen en bouwpuin, dat in de Rio de La Plata werd geworpen. In verloop van tijd mengde het puin zich met het zand en deze mengeling vormde de ondergrond die nu het reservaat is. Het gebied is nu thuis van bomen, planten, en de enige wilde flamingo's van BA, eenden en papegaaien. Het reservaat is open van 8:00īs ochtends tot 19:00 en de entree is gratis.

De Iguazu Watervallen

Iguazu Falls De Watervallen van Iguazķ zijn watervallen van de Rivier Iguazu, die zich op de grens van de Braziliaanse staat van ParanŠ en de Argentijnse provincie van Misiones bevinden. Een combinaties van 275 verschillende watervallen komen oorverdovend neer terwijl ze alles verpletteren in hun aanwezigheid. Een legende beschrijft dat een god een mooie nymph, Naipi, ontmoette in een dorp dichtbij de rivier. Door haar charme verblind, werd de god verliefd op haar en wenste om haar te huwen. Jammer genoeg voor hem, vluchtte zij met haar sterfelijke minnaar TarobŠ in een kano. Boos door de afwijzing, achtervolgt de god de minnaars. Terwijl hij dit doet splijt hij de rivier en de aarde met zijn magisch zwaard en creŽrde zo de watervallen. Hierdoor veroordeelde hij de minnaars tot een eeuwige ondergang.

El Parque de La Costa

Park Costa Buenos Aires El Parque de La Costa is een druk pretpark in Tigre, net buiten de stad Buenos Aires. Het is een droompark met schietende achtbanen, te gekke circus prestaties, live concerten, water shows en veel meer. Met meer dan 8.000.000 bezoekers sinds de opening in 1997, is het het enige pretpark van zijn soort in ArgentiniŽ. Binnen het park is er ook een IMAX theater, een rivier waar men catamaranreizen kan maken, dansende water fonteinen en licht shows. Er zijn optredens verspreid over de hele dag en diner opties voor zelfs de meest moeilijke eters en voor hen die dit mooie park bij nacht willen ervaren. Parque de La Costa is slechts een korte reis verwijderd van BA en is gemakkelijk toegankelijk met bussen en treinen die vaak naar het park rijden. Afstand van ba: 28 km, De tijd van de reis: 1.5 uur, Hoe te bereiken: Bus 59 of 60 of de trein vanaf het Retiro station. Als u geÔnteresseerd bent, kunt u overstappen in de ďTren De La CostaĒ bij het Maipu station. Deze trein is aangepast voor toeristen, rijdt een beetje langzamer, zit wat lekkerder en maakt korte stops bij de kleine marktjes, Prijs: Bus 3 peso's, Trein: 8+2 peso's, Tren de la costa: ong. 20 pesos (varieert)

Fiesta Gaucha

Fiesta Gaucha Fiesta Gaucha in Buenos aires: Maak een reis naar een typische Argentijnse estancia, in de pampas van de provincie van Buenos Aires. U zult de typische gaucho volksdans met lokale bands ervaren waar de Gauchos dansen met instrumenten gemaakt van been, leer en hout. De Gauchos zullen u ook hun paarden laten zien en hun rijkunsten, lasso werpende, en varkens vastbindende vaardigheden tonen.


The Glacier Perito Moreno

Ice 1 Ice 2

GESPONSORD DOOR


| Tango in Argentina | Spanish Program in Buenos Aires | Volunteer Work in ArgentiniŽ | Excursions in Buenos Aires | Site Map | Resources |

© 2024 www.spanishinbuenosaires.Com - Learn Spanish Language in Argentina
Spanish immersion courses in Buenos Aires, Argentina
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: